Panouri publicitare

Panouri publicitare
  1. [supsystic-gallery id=2]

     Panou publicitar realizat din poliplan print policromie outdoor tensionat pe cadru metalic confectionat din teava rectangulara sudata aplicat pe fatada magazin. panou publicitar poliplan print policromie pe cadru metalic din teava rectangulara.

          Realizam panouri publicitare outdoor pe orice dimensiune si forma! Asiguram atat design-ul confectionarea, transportul cat si montajul acestora.
Panouri fonduri europene, Panouri directionale, Panouri stradale, Panouri de mari dimensiuni, Panouri Fonduri Europene.
Panouri publicitare din poliplan cu cadru metalic, fata din poliplan blockout (tensionata pe cadru metalic), personalizare cu autocolant sau print digital policromie, panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut. Panouri publicitare din tabla cu cadru metalic, fata din tabla, personalizare cu autocolant sau print digital policromie.
Panouri de mari dimensiuni, modalitatea confectionarii a panourilor de mari dimensiuni difera de la panourile celelalte in functie de solul in care se amplaseaza, regiune, dimensiune, suprafata de impact.
De cele mai multe ori fetele panourilor sunt confectionate din poliplan print policromie tensionat pe cadru metalic.
Panouri publicitare Indoor sunt realizate din komatex/PVC de 3,4,5,6 mm grosime, pe care se aplica autocolant printat la o rezolutie de 1440 dpi, cu cerneala ecosolvent.

      Panou publicitar din policarbonat decorat cu autocolant decupat, decorare fatada cu autocolant decupat colorat in masa.

      Panou publicitar din policarbonat cu rama de aluminiu decorat cu autocolant print policromie montat pe balcon.

Live A Reply