Firmă luminoasă

Firmă luminoasă

[supsystic-gallery id=4]

     Firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led este realizata din profil aluminiu pentru casete luminoase, luminata din interior cu tuburi led, fata decorata cu autocolant decupat.

           Firma/Caseta Luminoase reprezinta una dintre  modalitatile de semnalistica outdoor(exterior) cu un efect vizual foarte bun datorita celor doua efecte pe care le are de zi si de noapte. Este ideala pentru a promova imaginea brand-ului tau, atat ziua cat si noaptea, punand in evidenta spatiul comercial sau locatia business-ului tau la orice ora din noapte sau zi. Putem transformam logo-ul intr-o firma luminoasa in forma logo-ului care sa atraga privirile potentialilor clienti. Reclama Print, produce firme/casete luminoase in diferite forme, dimensiuni sau culori, folosind doar materiale rezistente la exterior de cea mai buna calitate la preturi mici.

         Clasificarea firmelor luminoase, casetelor luminoase sau panourilor luminoase iluminate cu led se face in felul urmator: dupa felul cum este montata, cand cladirea este cu fata spre strada pot fi: firme/Casete Luminoase simpla fata, firma/Caseta Luminoasa dubla fata firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos luminat cu led. In functie de materialele folosite astfel: firme/Casete Luminoase cu fata din poliplan, firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos luminat cu led cu fata din plexiglas, firma/Caseta Luminoasa cu fata din alucobond decupat cu litere plexiglas aplicate pe fata, firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos luminat cu led din plexiglas sau poliplan cu litere volumetrice aplicate. In fuctie de iluminarea folosita sunt: firme/casete luminoase cu led-uri aplicate pe profilele casetei, luminare cu halou, firme/casete luminoase cu led-uri aplicate pe spatele casetei toata fata este luminata din interior.

          In general firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led se realizeaza din profile de aluminiu sau PVC oferind avantajul ca sunt usoare si economice.
firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos luminat cu led din aluminiu sau PVC are avantajul ca nu rugineste si are o durata de viata mare. Fata la o firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led poate fi realizata din plexiglas alb-laptos, de grosime 3, 4, 5 mm, poliplan sau policarbonat. In cazul in care fata casetei luminoase este din Plexiglas personalizarea se face cu autocolant printat la cea mai mare rezolutie. Autocolantul se lamineaza pentru o rezistenta mai indelungata atat la razele solare cat si la zgarieturi. Firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led cu fata din poliplan poate fi personalizata fie prin autocolant decupat, sau print direct pe poliplan cu cerneala ecosolvent rezistenta la exterior.

              Firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led poate fi iluminata atat prin module Led cat si tub cu Leduri pentru o iluminare cat mai uniforma. Spatele casetei luminoase este realizat din tabla sau komatex (PVC).  Modelul si dimensiunea casetei luminoase il concepem impreuna cu clientul dupa masuri luate in prealabil la locatia unde se monteaza, apoi de productie si montaj ne ocupam noi.            Avantajele iluminarii cu LED sunt durata foarte mare de viata, luminozitate foarte mare, consum energetic scazut, mai mic cu circa 60 % fata de tub spectral, tensiune mica: 12 Volti dar sunt si module pentru conectare directa la 220 v, instalare foarte usoara si rapida la firme/casete luminoase cu plexiglas sau backlit(poliplan pentru firme/casete luminoase). Firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led cu fata backlit sunt gandite pentru realizarea unei firme/casete luminoase la un pret mai mic.

             Firmele/Casetele luminoase cu backlit sunt confectionate pe interior  din teava rectangulara sudata in forma unui cadru de parelelipiped care la final este acoperit cu poliplan Backlit tensionat pe acest cadru. Pe spate este placata cu tabla zincata pe care se monteaza tuburile fluorescente, tuburi led sau module led la 12 v sau 220 v. Tabla zincata are efect de oglinda ca lumina sa fie uniforma pe toata fata firmei,casetei sau panoului luminos.

     Firma luminoasă, caseta luminoasa, panou luminos iluminat cu led cu plexiglas, cu fata din plexiglas se compun din profile de aluminiu care au canal special pentru plexiglas in cazul casetelor luminoase cu doua fete. In interiorul casetei se regaseste un cadru metalic dispus pe toate laturile casetei pentru a oferi rezistenta de care are nevoie la conditiile de mediu. Firmele luminoase mixte, dupa cum spune si denumirea pot fi compuse din mai multe elemente, in afara de firma/caseta in sine pe fata firmei/casetei luminoase se pot aplica litere volumetrice din polistiren sau plexiglas luminate cu module led normal sau cu efect de halou.    Firmele luminoase mixte pot fi compuse din casete alucobond pe care se aplica litere volumetrice cu iluminare independente sau pot fi decupate doar literele de pe fata firmei/casetei luminoase si aplicate litere din plexiglas. Modelul si dimensiunea casetei luminoase il concepem impreuna cu clientul dupa masuri luate in prealabil la locatia unde se monteaza, apoi de productie si montaj ne ocupam noi.

Live A Reply