februarie 4, 2017

Decorare interior cu litere volumetrice din polistiren si geamuri mobilier cu autocolant print policromie

           Decorare interior cu litere volumetrice din polistiren si geamuri mobilier cu autocolant print policromie.  Literele sunt realizate din polistiren extrudat decupate computerizat si finisate cu vopsea speciala rezistenta la exterior. Sunt aplicate pe perete cu silicon. Literele volumetrice din polistiren extrudat se pot monta foarte usor chiar de catre client daca necesita deplasare pe distante lungi si valoarea literelor va creste sau se va dubla adaugand costurile cu deplasarea.

              Decorare interior cu litere volumetrice din polistiren si geamuri mobilier cu autocolant print policromie. Se poate realiza orice forma si scris din polistiren la cererea clientului.

              Literele din polistiren se pot realiza la diferite grosimi: 20, 30, 50, 100 mm. Literele din polistiren extrudat se pot folosi si la exterior si la interior.

              Se pot realiza litere volumetrice si din plexiglass, pvc, alucobond, lemn. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Iluminarea se poate face cu banda led sau module led care au consum mic, lumina puternica si rezistenta in timp. Pot fi luminate din interior sau din exterior tip halou, lumina sa fie dispersata doar pe conturul literei nu si interior, sau pot fi luminate din interior cu fata realizata din plexiglas care poate fi colantata cu orice culoare, luminate din exterior cu proiectoare, lateralul fiind din profil de aluminiu natur sau colantat orice culoare.

              Decorare interior cu litere volumetrice din polistiren si geamuri mobilier cu autocolant print policromie. Decorarea geamurilor de la rafturi cu autocolant pentru o vizualizare estetica a rafturilor si impiedica vizualizarea obiectelor de pe raft care dau o vizualizare inestetica a raftului.

      Pentru o decorare a interiorului biroului/spatiului de lucru se pot folosi litere volumetrice din polistiren pe perete si colantarea geamurilor mobilierului, vitrinelor cu autocolant print policromie sau autocolant decupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *