Colantare/decorare geamuri cu autocolant imitatie de sablare printat si decupat

Colantare/decorare geamuri cu autocolant imitatie de sablare printat si decupat

[supsystic-gallery id=3]

    Colantare/decorare geamuri cu autocolant imitatie de sablare printat tulcea. Geamurile sunt decorate cu autocolant translucid cu adeziv pe baza de solvent care imita geamul sablat si este printat cu cerneala ecosolvent rezistenta la exterior cu rezolutie 1200 dpi.

  • Colantare decorare geamuri cu autocolant imitatie sablare fatada vitrine geamuri cu autocolant alb decupat, decorare geamuri cu autocolant one way vision print policromie, decorare geamuri cu autocolant print policromie outdoor, banner print policromie montat pe atic de tabla, pe geamuri cu autocolant perforat. .

         Folii autocolante rezistente ce redau exterioarelor imaginea optica dorita, Indiferent ce reprezinta. Folia autocolanta se poate lipi pe orice suprafata neteda, lucioasa, finisata. Nu se poate lipi pe suprafete neprelucrate sau rugoase. Autocolant, folie autocolanta, colant se comercializeaza la rola de diferite dimensiuni, culori, imitatii de diverse efecte.           Autocolantul marca ORACAL, este folosit la inscriptionarea totalã sau partialã a autovehiculelor, vitrinelor, geamurilor, fatadelor sau a oricãror suprafete exterioare ce se doresc a fi personalizate, decorate, colantate. Folosim materiale si cerneluri profesionale pe bazã de ecosolvent pentru a vã putea garanta o rezistentã în timp îndelungatã si o calitate excelentã la rezoluie optima pentru exterior. Comandati autocolante, decor auto, etichete autoadezive, stickere, autoadezive personalizate, cu sau fara laminare, individuale sau in rola, orice tiraj sau grafica.

          Autocolantele reprezinta o solutie excelenta si durabila pentru compania dvs. si un mod simplu, ieftin si eficient pentru promovarea activitatii. Unde este cazul, aceste autocolante pot fi laminate cu o folie PVC pentru o mai buna rezistenta la intemperii. Producem la comanda:autocolante auto personalizate, stickere colantare auto, stickere autocolante auto, stickere pentru perete sau mobila, autocolant pentru decor vitrine, standuri, usi sau pereti, etichete produs, etichete produs, decor geamuri cu folie imitatie sablare, folie fotoluminiscenta pentru avertizari interioare si exterioare, autocolant reflectorizant pentru indicatoare rutiere, indicatoare avertizare pentru protectia muncii, placute personalizate cu autocolant pentru diverse avertizari.

         Autocolantul este un instrument eficient pentru publicitate sau reclame de orice fel, ofera un impact vizual deosebit, este cel mai des intalnit material in productia publicitara Datorita particularitatilor complexe pe care le detine, autocolantul este un produs publicitar utilizat pe scara larga la toate produsele de reclama ce se pot face. Autocolantul poate fi Material de imprimare alb sau transparent, cu suprafata lucioasa sau mata, prevazut cu adeziv pe de o parte si cu un design pe cealalta parte, poate fi printat cu cerneala ink-jet, solvent sau ecosolvent. poate fi utilizat in diferite scopuri cum ar fi: decorare, marketing, promovare, infrumusetare, etichetare etc.

         Autocolantul este utilizat pentru o gama larga de aplicatii: decorari interioare si exterioare, decorari vitrine, fatade, ferestre, pereti, standuri, reclame luminoase, panouri, bannere, placute, inscriptionari , etc. Autocolantul este un material PVC elastic, subtire, de 100 microni ce se lipeste pe aproape orice fel de suport, ce urmeaza a fi expus in exterior, sau va fi pus intr-un spatiu cu aburi sau umed. De la casete luminoase la panouri de santier, acest autocolant este alegerea ideala in aprope orice situatie. Rezistent la apa si UV.

Live A Reply