Decorare auto cu autocolant

Decorare auto cu autocolant

Decorare auto cu autocolant print policromie si autocolant decupat

Decorare autoturisme, autoutilitare, autobuze, tramvaie, troleibuze cu autocolant print policromie outdoor si autocolant one way vision pe geamuri, autocolant colorat in masa decupat. colantare auto, folii autocolante, folie autocolanta, cerneala ecosolvent.

            Folii autocolante rezistente ce redau exterioarelor imaginea optica dorita, Indiferent ce reprezinta.

                            Folia autocolanta se poate lipi pe orice suprafata neteda, lucioasa, finisata. Nu se poate lipi pe suprafete neprelucrate sau rugoase. Autocolant, folie autocolanta, colant se comercializeaza la rola de diferite dimensiuni, culori, imitatii de diverse efecte.

                           Autocolantul marca ORACAL, este folosit la inscriptionarea totalã sau partialã a autovehiculelor, vitrinelor, geamurilor, fatadelor sau a oricãror suprafete exterioare ce se doresc a fi personalizate, decorate, colantate.

             Folosim materiale si cerneluri profesionale pe bazã de ecosolvent pentru a vã putea garanta o rezistentã în timp îndelungatã si o calitate excelentã la rezoluie optima pentru exterior. Comandati autocolante, decor auto, etichete autoadezive, stickere, autoadezive personalizate, cu sau fara laminare, individuale sau in rola, orice tiraj sau grafica. Autocolantele reprezinta o solutie excelenta si durabila pentru compania dvs. si un mod simplu, ieftin si eficient pentru promovarea activitatii.

        Decorare auto cu autocolant print policromie si autocolant decupat

        Unde este cazul, aceste autocolante pot fi laminate cu o folie PVC pentru o mai buna rezistenta la intemperii. Producem la comanda: autocolante auto personalizate, stickere colantare auto, stickere autocolante auto, stickere pentru perete sau mobila, autocolant pentru decor vitrine, standuri, usi sau pereti, etichete produs, etichete produs, decor geamuri cu folie imitatie sablare, folie fotoluminiscenta pentru avertizari interioare si exterioare, autocolant reflectorizant pentru indicatoare rutiere, indicatoare avertizare pentru protectia muncii, placute personalizate cu autocolant pentru diverse avertizari.

          Decorare auto cu autocolant print policromie si autocolant decupat, autocolantul este un instrument eficient pentru publicitate sau reclame de orice fel, ofera un impact vizual deosebit, este cel mai des intalnit material in productia publicitara Datorita particularitatilor complexe pe care le detine, autocolantul este un produs publicitar utilizat pe scara larga la toate produsele de reclama ce se pot face.

          Autocolantul poate fi material de imprimare alb sau transparent, cu suprafata lucioasa sau mata, prevazut cu adeziv pe de o parte si cu un design pe cealalta parte, poate fi printat cu cerneala ink-jet, solvent sau ecosolvent. poate fi utilizat in diferite scopuri cum ar fi: decorare, marketing, promovare, infrumusetare, etichetare etc.

         Decorare auto cu autocolant print policromie si autocolant decupat, Autocolantul este utilizat pentru o gama larga de aplicatii: decorari interioare si exterioare, decorari vitrine, fatade, ferestre, pereti, standuri, reclame luminoase, panouri, bannere, placute, inscriptionari , etc. Autocolantul este un material PVC elastic, subtire, de 100 microni ce se lipeste pe aproape orice fel de suport, ce urmeaza a fi expus in exterior, sau va fi pus intr-un spatiu cu aburi sau umed. De la casete luminoase la panouri de santier, acest autocolant este alegerea ideala in aprope orice situatie. Rezistent la apa si UV.

Live A Reply