Decorare geamuri cu autocolant one way vision

Decorare geamuri cu autocolant one way vision

 

          Decorare geamuri cu autocolant window graphic (one way vision) print policromie

          Decorare  cu autocolant print policromie outdoor si autocolant one way vision pe geamuri, autocolant colorat in masa decupat. colantare auto, folii autocolante, folie autocolanta, cerneala ecosolvent.

            Foliile autocolante one way vision sunt rezistente si redau exterioarelor imaginea optica dorita cu dublu efect: din interior se poate vedea afara prin geam, iar din exterior se observa doar reclama de pe geam si lumina patrunde ca si cum nu ar fi nimic pe geam.

                            Folia autocolanta se poate lipi pe orice suprafata neteda, lucioasa, finisata. Nu se poate lipi pe suprafete neprelucrate sau rugoase. Autocolant, folie autocolanta, colant se comercializeaza la rola de diferite dimensiuni, culori, imitatii de diverse efecte.

                           Folosim materiale si cerneluri profesionale pe bazã de ecosolvent pentru a vã putea garanta o rezistentã în timp îndelungatã si o calitate excelentã la rezoluie optima pentru exterior. Autocolante, decor auto, etichete autoadezive, stickere, autoadezive personalizate, cu sau fara laminare, individuale sau in rola, orice tiraj sau grafica. Autocolantele one way vision reprezinta o solutie excelenta si durabila pentru compania dvs. si un mod simplu, ieftin si eficient pentru promovarea activitatii.

         Decorare geamuri cu autocolant window graphic (one way vision) print policromie.            Se produc la comanda: autocolante auto personalizate, stickere colantare auto, stickere autocolante auto, stickere pentru perete sau mobila, autocolant pentru decor vitrine, standuri, usi sau pereti, etichete produs, etichete produs, decor geamuri cu folie imitatie sablare, folie fotoluminiscenta pentru avertizari interioare si exterioare, autocolant reflectorizant pentru indicatoare rutiere, indicatoare avertizare pentru protectia muncii, placute personalizate cu autocolant pentru diverse avertizari.

          Decorare geamuri cu autocolant window graphic (one way vision) print policromie, autocolantul one way vision este un instrument eficient pentru publicitate sau reclame pe geamuri, ofera un impact vizual deosebit, este cel mai des intalnit material in productia publicitara. Datorita particularitatilor complexe pe care le detine, autocolantul este un produs publicitar utilizat pe scara larga la toate produsele de reclama ce se pot face.

          Autocolantul one way vision poate fi material de imprimare perforat, cu suprafata lucioasa prevazut cu adeziv pe o parte si cu grafica stabilita pe cealalta parte, poate fi printat cu cerneala ink-jet, solvent sau ecosolvent, poate fi utilizat in diferite scopuri cum ar fi: decorare, marketing, promovare, infrumusetare, etc.

         Decorare geamuri cu autocolant window graphic (one way vision) print policromie. Autocolantul one way vision este utilizat pentru o gama larga de aplicatii: decorari exterioare, decorari vitrine, fatade, ferestre, etc. Autocolantul one way vision este un material PVC elastic, subtire, de 100 microni ce se lipeste pe  suport de geam, ce urmeaza a fi expus in exterior, sau va fi pus intr-un spatiu cu aburi sau umed, rezistent la apa si UV.

Live A Reply